Redirecționează 3,5% gratuit din impozitul tău către Uniunea Sindicatelor Libere din Învățământul Preuniversitar Iași

Categorie: Noutăţi / Evenimente Publicat: Marți, 18 Ianuarie 2022 Scris de Secretariat
Redirecționează 3,5% gratuit accesȃnd următorul link:

Dacă doriți să completați Declarația 230 privind destinația sumei reprezentând 2% din impozitul anual datorat 2021 pentru USLIP IAȘI , sumele primite de la ANAF (infime) vor fi utilizate pentru beneficiile medicale ale membrilor de sindicat, precum Elytis, Arcadia, Bioclinica, Centrum Gym, Alex Clinic. Originalul (declarație+împuternicire) trebuie adus/trimis la sediul USLIP IAȘI până pe 15 mai 2022.

De asemenea, contribuabilii pot completa, semna pe ecran şi transmite online formularul 230, într-un minut, fără drumuri la ANAF, accesȃnd următorul link:

https://formular230.ro/uniunea-sindicatelor-libere-din-invatamantul-preuniversitar-iasi .

Dacă se optează pentru varianta on-line, după apăsarea butonului GENEREAZĂ PDF, printr-un mesaj pop-up se va putea descărca formularul 230 în format PDF/Imagine care se va putea trimite pe adresele de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Este foarte important să se transmită pdf-ul descărcat prin email către organizație, pentru ca aceasta să se ocupe de depunerea formularului. Se va primi ulterior acasă notificare scrisă de la ANAF cu confirmarea.

Vă mulțumim!

Cu stimă,
Președinte USLIP IAȘI
Prof. Laviniu Adrian Lăcustă
 
Accesări: 1582
Website Security Test