Amânarea grevei generale pentru semestru al doilea al acestui an şcolar

Categorie: Noutăţi / Evenimente Publicat: Joi, 05 Decembrie 2013 Scris de Administrator

În atenţia membrilor de sindicat ai USLIP Iaşi

Vă informăm că până astăzi, 05 decembrie 2013, am primit opţiunea “pentru /împotriva” declanşării grevei generale din aproximativ 160 de unităţi şcolare cu personalitate juridică, însumând un număr de 5000 membri de sindicat ai USLIP Iaşi.

Din totalul opţiunilor exprimate 4018 persoane au optat pentru declanşarea grevei generale. 18 unităţi şolare nu ne-au transmis până în acest moment situaţia cerută. Procentul pentru grevă raportat la întregul efectiv USLIP este de 60%.

Având în vedere contextul politic de la nivel naţional marcat de disensiunile pe tema bugetului de stat dintre guvern şi preşedinţie precum şi timpul scurt pe care majoritatea organizaţiilor judeţene l-au invocat pentru realizarea acestei consultări, printr-un comunicat al federaţiei la care suntem afiliaţi, s-a hotărât amânarea grevei generale pentru semestru al doilea al acestui an şcolar.

Mulţumim pentru promptitudinea şi hotărârea de care aţi dat dovadă întrucât prin raportare la statistica naţională cele 4018 opţiuni pro grevă exprimate, plasează judeţul Iaşi pe locul I.

Acest procent ne dă încredere că organizaţia noastră se va afla în prima linie a luptei pentru obţinerea drepturilor ce ni se cuvin.


Cu respect,
Preşedinte
prof. Laviniu Lăcustă

Accesări: 2399
Website Security Test